La Festa de l’Anxova a l’Escala

Aquest cap de setmana de setembre s’incien les activitats relacionades amb la XXIV Festa de l’Anxova de l’Escala.

L’Escala és coneguda per moltes coses, però sobretot per les seves famoses Anxoves, i és que a l’Escala tenim la sort de tenir les millors anxoves del món! i per això es mereixen tenir la seva pròpia Festa.
Aquesta consisteix en una sèrie d’activitats com degustacions, cantades d’havaneres i l’entrega del premi de l’anxova d’or.

Al Restaurant Navili, com a molts dels restaurants de la població cada dia fem un petit homenatge en la nostra carta a aquest apreciat menjar, on sempre hi té un lloc destacat. A més a més des de fa uns anys també participem en la ja popular “Ruta de la Tapa de l’Anxova”, on a més de gaudir d’aquest exquisit àpat, tothom qui vulgui pot participar i votar en el concurs de la millor tapa d’anxoves de l’any.

Animeu-vos, veniu a l’Escala, veniu al Navili i no us perdeu aquesta popular Ruta!
Us hi esperem!

Trobareu més informació sobre les activitats a: http://www.visitlescala.com/CA/445/GASTRONOMIA/Festa-de-l-Anxova-i-Ruta-de-la-Tapa-de-l-Anxova-html

tapa-navili