jazz al port 7 8 i 9 de juny

JAZZ AL PORT – 7,8 i 9 DE JUNY

Us presentem JAZZ AL PORT, un nou clicle de música i creació contemporàcia (3 concerts i 1 exposició) organitzada conjuntament pel Restaurant Navili i l’Octopuss Tapas&Music club.
Giulia Valle Trio, Benet Piano Solo, Marco Mezquida i l’exposició de Jaume Tauler.

GIULIA VALLE:
Contrabaixista i compositora, Giulia Valle és ara mateix un dels referents indiscutibles de l’escena del jazz contemporani al nostre país. Vindrà amb el seu trio, nucli del quintet que fa ben poc ha estat al cartell del SFJazz (Festival de Jazz de San Francisco) i a la programació del Blue Note de Nova York. Un trio tan aclaparador com imprevisible, que no versiona ni simplifica el quintet, amb la virtut d’assolir incondicionals tant dins com a fora dels seguidors del jazz.

MARCO MEZQUIDA:
Si hi ha un trending de darrera hora al nostre país aquest és Marco Mezquida. Virtuós, carregat de recursos, amb una maduresa que no sembla possible a la seva edat, Mezquida presenta l’Hora fèrtil, una sessió a piano sol per a descobrir el seu altíssim nivell d’improvisació i atípica capacitat d’inspiració.

BENET PIANO SOLO:
Teclista, cantant, pianista. Va formar part del mític grup de rock simfòfic “ATILA” i també va formar part durant més de 15 anys del grup “Mike Kennedy y los Bravos”. En Benet També és compositor i forma part del panorama musical escalenc per excel·lència.

Aquest cicle arrenca Jazz al Port, un projecte que vol guanyar molt més recorregut. Una oportunitat per l’Escala que voldríem guanyar amb la col•laboració de tots i que ens agradaria explicar-vos de primera mà si veniu al Port de la Clota de l’Escala.

A més també us tenim guardat un menú especial per a l’ocasió. “MENÚ JAZZ”, per 25€ per persona.
Per més informació i reserves:
restaurantnavili@gmail.com

Jazz al Port