X ESCALAGDE

Aquest últim cap de setmana de maig se celebra la X Regata entre d’Agde du Cap i l’Escala.

Prop de 100 embarcacions es reuniran davant de les ruïnes d’Empúries per reconèixer i donar rellevància d’aquest punt geogràfic de la costa catalana i la relació entre els ports de la mediterrània.
La regata L’Escalagde va sortir ahir dia 29 de maig del municipi d’Agde (França) per arribar a l’Escala avui divendres després de recorre les 90 milles nàutiques que separen els dos ports.
En arribar, els participants gaudiran d’un recomfortant sopar al Navili.
escalgde-2014
Després de gaudir d’un dia de descans i així poder conèixer l’entorn del Port de l’Escala en especial del seu municipi, les embarcacions procedents de diferents ports de Girona es reuniran el dia 31 de maig a l’Escala per navegar plegats, catalans i francesos a la III edició de les Veles d’Empúries que realitzarà el recorregut entre l’Escala i els municipis de Castelló d’Empúries i Roses, promocionant així la Badia de Roses una de les més belles del Món segons la revista “National Geographic”.

Organitzat per El Club Nàutic L’Escala, el Club de Vela Golfus i la SORAC ‘Agde (França), que estan treballant per aconseguir el màxim de nombre de veles participin d’aquest esdeveniment. La participació i inscripcions són gratuites.
Més informació: http://www.nauticescala.com/ca/noticies/x-edicio-de-l-escalagde-i-iii-trofeu-veles-d-empuries–vela-de-creuer-.php